Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 4965 z

Atraktivno građevinsko zemljište u Rovinjskom Selu

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište od 2000 m2 u jednom od najljepših dijelova Rovinjskog Sela.
Zemljište se nalazi na blago uzdignutom terenu, ravno je i pravilnog oblika. Na terenu su posađene stogodišnje masline te će sigurno neke od njih i dalje krasiti parcelu. Blizu parcele se nalaze struja, voda, kanalizacija i telefon.
Čeka se asfaltiranje stotinjak metara puta koji je bio raskopan kod radova na kanalizaciji. S terena se uzdignuto na samo tri metra vidi more a s većih visina i Rovinjski arhipelag.
Preko puta terena završava građevna zona, tako da ništa neće kvariti pogled prema moru. U centru mjesta a opet na mirnoj lokaciji.
Cijela parcela ima 4000 m2, tako da bi se parcelizacijom došlo do ove parcele od 2000 m2.
Ideja je da se ucrta put koji bi dijelio parcelu od 4000m2 na dvije uzdužne polovine. Tako dolazimo do mogućnosti gradnje dvije kuće, svaka na 1000 m2 ili jedna kuća na terenu od 2000 m2.
Rovinjsko Selo pruža sve pogodnosti manjeg mjesta, samo 6 km udaljeno od Rovinja ima dva dućana, supermarket, dva kafića, školu. vrtić, apoteku te još neke sadržaje.
..

Karakteristike

  • Tip zemljišta: građevinsko

Pošalji upit

Vida Đuran
Vida Đuran
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.