Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 4662 T

Cerovlje, 21.000 m2, sa projektom

Opis

Istra, Cerovlje, mjesto Draguć, zemljište veličine 20.266 m2 sa građevinskom dozvolom i idejnim projektom te prijavljenom gradnjom..
Kuća je dizajnirana tako da odvaja ugodni stambeni prostor od gospodarskog.
Apartmani uz vilu pruzaju mogućnost trajnog odvojenog najma u isto vrijeme ili daju priliku vlasniku vile da pozove tri odvojene obitelji gostiju u svoj dom.
Vanjska, poluotvorena konoba pruža mogućnosti uživanja u kulinarskim delicijama kroz vecć dio godine, bez prljanja kuhinje i kuće.
Flat bazen sa toplim jacuzzijem pruža nevjerojatan pogled sa brda na brdo, čak i u zimskom periodu (solarno grijanje bazena u zimskom periodu)..
Gospodarska kuća može poslužiti kao velika konoba, sala za vjenčanja, uljara za proizvodnju maslinovog ulja ili pak samo kušaona vina, ulja, delicija te lavandinih proizvoda.
Teren je obogaćen sa 300-tinjak voćki te oko 400 maslina (starih sorti istarskoga kraja-otpornije na vanjske uvjete).
Sve je zamišljeno za proizvodnju voća, maslina ,maslinovog ulja, ali i nepregledne vrtove ekološki uzgojenog povrća, što i jeste cilj da ljudi koji dođu na odmor jedu i piju isključivo ekolosku hranu, vino i čajeve te iste ponesu sa sobom kucć nakon odmora.
Kapacitet objekta je 16 i više osoba te pruža mogućnost održavanja seminara, poslovnih zatvorenih sastanaka, team buildinga, ali i odvojenog, izoliranog odmora, obzirom da je vila na izdvojenom brdu daleko od očiju svijeta.
..
Postoji i mogućnost zapšljavanja lokalnog stanovnika koji bi kroz cijelu godinu brinuo o nasadima te vrtovima.

Karakteristike

  • Prilika
  • Preporučamo
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
  • Za investitore / investicija

Pošalji upit

Dario Ladović
Dario Ladović
Agent s licencom
Sandra Suran
Sandra Suran
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.