Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 5937 A

Poreč, novogradnja s više apartmana, blizu mora

Opis

Poreč, okolica, započinje gradnja modernih zgrada 16 stanova,4 zgrade po 4 stana, 3 km udaljenih od mora s pogledom na more.
U blizini svih potrebnih sadržaja : vrtići, škola, trgovine, frizerski saloni, banka, trgovački centri, dječja igrališta, apoteka .
Po tipu su dvosobni stanovi od 62 m2 i 66 m2.. svaki stan u prizemlju ima dio zemljišta u vlasništvu ,cca od 40 m2 do 150 m2 , što če biti definirano na kraju izgradnje zgrade.
Stanovima na katu pripadaju krovne ravne terase od cca 60 m2 koje imaju prelijep pogled na more i na Poreč.
Stanovi će biti građeni najkvalitetnijim materijalima.
Bit će postavljeno podno grijanje , I EKO sistem (koji nudi jako malu potrošnju energije) a imati će i postavljene klima uređaje.
..
Podovi će biti u kvalitetnim keramičkim pločicama i laminatom ,po želji kupca, do 30 eura po kvadratu.
- staklene tamne stijene na terasama..10 cm fasada..20 cm krovna izolacija..pvc stolarija s elektro rolete..stakla punjena plin agronom.. protupožarna I protuprovalna vrata..
Svakom stanu pripada dva parkirna mjesta.
Zbog sadržaja, lokacije i povezanosti autobusne linije s gradom Porečom i školama, ovo naselje je jedno od najpoželjnijih za život u okolici.
..
Cijena stana je 3500e/m2
uključen PDV.
Za sve detaljne informacije o ovim prelijepim apartmanima nazovite mobitel 091 7822323 , Tihomir ili pišite na email tihomir.salaic@lider.hr

Karakteristike

  • Pogled na more
  • Luksuzna nekretnina
  • Godina izgradnje: 2023 godina
  • Tip stana: u stambenoj zgradi
  • Novogradnja
  • Tip građevine: Betonski
  • Turistička nekretnina

Pošalji upit

Tihomir Salaic
Tihomir Salaic
Asistent u posredovanju

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.