Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 8346 pp

ROVINJ Poslovni prostor od 1260 m2 na 1650 m2 zemljišta

Opis

ROVINJ Ova jedinstvena poslovna zgrada nalazi se u novoj, vrlo atraktivnoj gospodarskoj zoni u Rovinju "biseru Jadrana" okruženom divnom prirodom i blagodatima mediteranskog ugođaja, u blizini svih popratnih sadržaja, udaljeno svega 900 m od plaže, na ulazu u grad Rovinj.
U navedenim je poslovnim prostorima između ostalog, moguće obavljanje slijedećih djelatnosti:
- Poliklinika sa specijalističkim ambulantama, medicinsko-dijagnostičke usluge, kirurške ordinacije, laboratorijske pretrage, stomatološke usluge, ljekarnu, ortopedsku i fizikalnu dijagnostiku i terapiju, wellness, fitness, salon za masažu, kozmetički salon, frizerski salon, sportsko-rekreativni centar, uredske prostore, osiguravajuća društva, odvjetničke urede, projektantske urede, turističke i putne agencije, agencije za nekretnine, predstavništva domaćih i stranih firmi, banke, Hotel, Apart-Hotel, Hostel, turističke apartmane, Dom za starije i nemoćne, trgovačke i druge uslužne sadržaje caffe-bar, i sl.).
Ovu poslovnu zgradu moguće je pretvoriti i u stambenu zgradu ili stambeno –poslovnu zgradu s 15 poslovnih prostora, pretvoriti u 15 apartmana/stanova, različite kvadrature, a također je moguća prenamijena podzemne etaže od 240 m2 za stanovanje.
Ovi novi, vrlo elegantni i dobro isplanirani i vrhunsko opremljeni poslovni prostori nude svojim kupcima potpunu autonomiju i vrlo visoku kvalitetu ugrađenih sadržaja, neophodnih za rad jednog modernog poslovnog prostora.
Poslovna je zgrada predviđena da djeluje po pravilima „inteligentne kuće“, što se između ostalog odnosi na:
- individualni sustav grijanja i klimatizacije s neposrednim mjerenjem utroška energije za svaku poslovnu jedinicu, video nadzor, alarmni sustav, protuprovalna vrata, internet priključak , max-tv, telefonski priključak;
- uporaba modernog dizala iz podzemne etaže do II kata (prilagođeno i osobama sa smanjenom pokretljivošću);
- sanitarni čvorovi na svim etažama u hodnicima uz mogućnost izgradnje sanitarnog čvora ili umivaonika u svakom poslovnom prostoru,
- uporaba nadzemnog parkirnog mjesta s 30 parkirnih mjesta u koji su uključena i parkirna mjesta za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
Zgrada se odlikuje odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom: Schϋco aluminijska stolarija sa Izo- Low E termičkim staklima 4-16-ARGON-4 i lamistal staklima otpornim na udarce, te Demit fasada sa stiroporom od 11 cm i vrlo kvalitetnom i dekorativnom akrilnom bojom.
Poslovna zgrada sastoji od podzemne etaže, prizemlja i 2 kata a već definiranim prostorima različite kvadrature od cca. 25 m², 43 m², 50 m² i 100 m², do sveukupno 339 m² neto površine po svakoj etaži s vrlo fleksibilnim mogućnostima izmjene kvadrature poslovnih prostora jer je zgrada izgrađena po principu skeletnog sistema, na jakim nosećim stupovima, s izvrsnom statičkom otpornošću na prirodne i vremenske nepogode, pa se pregradni zidovi mogu mijenjati prema vlastitim potrebama.
Prodaja navedenih poslovnih prostora, uključuje mogućnost privođenja namjeni za djelatnost koja se želi obavljati prema definiranim standardima, a koje imaju slijedeću kvadraturu:
- podzemna etaža od 243,44 m2 neto površine: 6 poslovna prostora od 25 m2 i i 2 sanitarna čvora s garderobama i tuševima;
- prizemlje od 338,86 m2 neto površine: 5 poslovna prostora površine od 25, 43, 50 i 100 m2, i 3 sanitarna čvora s 5 toaletta;
- I kat od 338,97 m2 neto površine: 5 poslovna prostora površine od 25, 43, 50 i 100 m2, i 3 sanitarna čvora s 5 toaletta;
- II kat od 339,14 m2 neto površine: 5 poslovna prostora površine od 25, 43, 50 i 100 m2, i 3 sanitarna čvora s pet toaletta.
Poslovna zgrada ima lokacijsku i građevinsku dozvolu, komunalne pristojbe su podmirene, gradnja je izvršena u skladu s važećom građevinskom dozvolom, a prema iskazanom interesu kupca može naknadno dobiti uporabna dozvola za obavljanje bilo koje od navedenih uslužnih djelatnosti.
Nekretnina je izgrađena do razine visokog Roh-bau-a.
Pogled na okolinu, ali s drugog kata i s ravnog krova, na kojem je moguće napraviti razne sadržaje, pruža se pogled na more.
Mogućnost prodaje po etažama.
Čisto vlasništvo, bez tereta.
..

Karakteristike

 • Struja
 • Godina zadnje adaptacije: 2017 godina
 • Godina izgradnje: 2017 godina
 • Gradski vodovod
 • Vrsta zgrade: U poslovnoj zgradi
 • Telefon
 • Asfaltni put
 • Broj etaža: Jednoetažni
 • Građevinska dozvola
 • Gradska kanalizacija
 • Vlasnički list
 • Direktno od investitora
 • Lokacijska dozvola

Blizina sadržaja


 • Udaljenost od mora: 1200 m
 • Udaljenost od centra mjesta: 20 m

Pošalji upit

Astrid Pavešić
Astrid Pavešić
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.